Sadeyağ

Sadeyağ tereyağının özüdür. Uzun yıllardır yemeğin lezzetini etkileyen sade yağ hem besleyici hem de lezzetlidir. Sadeyağı kızartma, sotleme gibi yemeklerin yanı sıra özellikle hamur işlerinde kullanılır. Makarna ve pilavlara da enfes bir tat katan sade yağı kahvaltılarda direkt olarak da tüketebilirsiniz. 

 

GRAMAJLAR

300 g.
4 Kg.

SAKLAMA KOŞULLARI

+2 / +4 °C derecede saklayınız

+2 / +4°C ısıya sahip buzdolaplarında muhafaza edilmelidir.

Açtıktan sonra kısa sürede tüketiniz

Ambalajı açılan tüm ürünler, mikroorganizmaların kolayca ürememesi için en kısa sürede tüketilmelidir.

Ambalajında saklayınız

Sofraya yenilecek kadar alındıktan sonra kalan kısmı yine ambalajı içinde muhafaza edilmelidir.

ENERJİ VE BESİN DEĞERLERİ

100 gr için


Enerji Değeri (kj/kcal) 3657 / 890
Yağ (g) 99
Doymuş Yağ (g) 70
Karbonhidrat (g) 0,2
Şeker (g) 0
Protein (g) 1
Tuz (g) 0

ÜRÜNLER