Lor Peyniri

Lor peyniri içeriğinde yüksek miktarda protein ve kalsiyum bulundurmaktadır. Az tuzlu üretilen Tahsildaroğlu Lor Peyniri çeşitli yemek, börek ve tatlı yapımında tercih edildiği gibi, özellikle kahvaltılarda üzerine şeker, bal ya da reçel dökülüp tüketilebilir.         

GRAMAJLAR

350 g.
500 g.
10 Kg.
18 Kg.

SAKLAMA KOŞULLARI

2-4 derecede saklayınız

Peynirler, oda sıcaklığında ya da derin dondurucuda değil +2°C- +4°C ısıya sahip buzdolaplarında muhafaza edilmelidir.

Açtıktan sonra kısa sürede tüketiniz

Ambalajı açılan tüm ürünler, mikroorganizmaların kolayca ürememesi için en kısa sürede tüketilmelidir.

Ambalajında saklayınız

Sofraya yenilecek kadar alındıktan sonra peynirin kalan kısmı yine ambalajında muhafaza edilmelidir.

ENERJİ VE BESİN DEĞERLERİ

100 gr için


Enerji Değeri (kj/kcal) 518,02 / 122,99
Yağ (g) 3,75
Doymuş Yağ (g) 2,47
Karbonhidrat (g) 3,34
Şekerler (g) 2,13
Protein (g) 18,97
Kalsiyum (mg) 506
Tuz (g) 0,95
BRD (Beslenme Referans Değeri)/ Günlük Alım Miktarı %63

ÜRÜNLER