İzmir Tulum Peyniri

Ege Bölgesi’nde yaygın olarak üretilen, koyun sütü ağırlıklı bir peynir çeşididir. Tahsildaroğlu İzmir Tulum Peyniri beyaz peynire göre daha sert ve tuzlu olup, peynirin üzerindeki deliklerin kuşgözü büyüklüğünde olması tercih edilir. Kahvaltı sofralarının ve peynir sunumlarının vazgeçilmezidir.

GRAMAJLAR

350 g.
Tartılır
18 Kg.

SAKLAMA KOŞULLARI

2-4 derecede saklayınız

Peynirler, oda sıcaklığında ya da derin dondurucuda değil +2°C- +4°C ısıya sahip buzdolaplarında muhafaza edilmelidir.

Açtıktan sonra kısa sürede tüketiniz

Ambalajı açılan tüm ürünler, mikroorganizmaların kolayca ürememesi için en kısa sürede tüketilmelidir.

Ambalajında saklayınız

Sofraya yenilecek kadar alındıktan sonra peynirin kalan kısmı yine ambalajında muhafaza edilmelidir.

ENERJİ VE BESİN DEĞERLERİ

100 gr için


Enerji Değeri (kj/kcal) 1367 / 327
Yağ (g) 26,2
Doymuş Yağ (g) 7,4
Karbonhidratlar (g) 1,5
Şekerler (g) 0,9
Protein (g) 21,4
Tuz (g) 2,2

ÜRÜNLER