Klasik İnek Beyaz Peyniri

Tahsildaroğlu Klasik İnek Beyaz Peyniri, Kaz Dağları’nın Kuzey ve Batı kesimlerindeki doğal bitki örtüsü ile beslenen ineklerden elde edilen sütlerden üretiliyor ve sadece doğal maya ile mayalanıp 9 ay olgunlaştırılıyor. Damaklarda lezzet dolu bir tat bırakan Tahsildaroğlu Klasik İnek Beyaz Peyniri sofraların vazgeçilmezidir.

GRAMAJLAR

200 g.
350 g.
450 g.
500 g.
525 g.
600 g.
1000 g / 1200 g.
7 Kg. / 10 Kg.
18 Kg.

SAKLAMA KOŞULLARI

2-4 derecede saklayınız

Peynirler, oda sıcaklığında ya da derin dondurucuda değil +2°C- +4°C ısıya sahip buzdolaplarında muhafaza edilmelidir.

Açtıktan sonra kısa sürede tüketiniz

Ambalajı açılan tüm ürünler, mikroorganizmaların kolayca ürememesi için en kısa sürede tüketilmelidir.

Ambalajında saklayınız

Sofraya yenilecek kadar alındıktan sonra peynirin kalan kısmı yine ambalajında muhafaza edilmelidir.

ENERJİ VE BESİN DEĞERLERİ

100 gr için


Enerji Değeri (kj/kcal) 1213 / 300
Yağ (g) 25
Doymuş Yağ (g) 7
Karbonhidrat (g) 1
Şekerler (g) 1
Protein (g) 17,2
Tuz (g) 2,7

ÜRÜNLER