Koyun Sütü Ağırlıklı Ezine Peyniri

Tahsildaroğlu Ezine Peyniri, % 45 koyun sütü, %40 keçi sütü ve %15 inek sütü kullanılarak üretilir. 12 ay olgunlaştırılan Tahsildaroğlu Ezine Peyniri ayrı bir lezzete, aromaya ve kaliteye sahiptir. Günün her öğününde rahatça tüketebileceğiniz Tahsildaroğlu Ezine Peyniri daha çok  kahvaltı sofralarında keyifle tüketilmektedir.

GRAMAJLAR

200 g.
350 g.
450 g.
500 g.
525 g.
600 g.
7 Kg / 10 Kg.
18 Kg.

SAKLAMA KOŞULLARI

2-4 derecede saklayınız

Peynirler, oda sıcaklığında ya da derin dondurucuda değil +2°C- +4°C ısıya sahip buzdolaplarında muhafaza edilmelidir.

Açtıktan sonra kısa sürede tüketiniz

Ambalajı açılan tüm ürünler, mikroorganizmaların kolayca ürememesi için en kısa sürede tüketilmelidir.

Ambalajında saklayınız

Sofraya yenilecek kadar alındıktan sonra peynirin kalan kısmı yine ambalajında muhafaza edilmelidir.

ENERJİ VE BESİN DEĞERLERİ

100 gr için


Enerji Değeri (kj/kcal) 1284 / 310
Yağ (g) 25,5
Doymuş Yağ (g) 7,5
Karbonhidrat (g) 1
Şekerler (g) 1
Protein (g) 17,5
Tuz (g) 2,85

ÜRÜNLER