MIHLAMA

200 g. Tahsildaroğlu Çeçil Peyniri
50 g. Tahsildaroğlu Dil Peyniri
2 yemek kaşığı Tahsildaroğlu Tereyağı
3 yemek kaşığı Mısır unu
1 su bardağı su

2 yemek kaşığı tereyağı tavada eritilir. Üzerine 3 yemek kağığı mısır unu ilave edilir ve rengi dönene kadar kavrulur. Rengi döndükten sonra içerisine 1 su bardağı su yavaşça eklenir. Kıvam alana kadar pişirilir. İçerisine 200 g. Tahsildaroğlu Çeçil Peyniri ve 50 g. Tahsildaroğlu Dil Peyniri eklenir.  Karıştırılarak peynir eritilir (çok koyu olması durumunda biraz su ilave edilebilir), tereyağ mıhlamanın üzerine çıktığında altı kapatılır ve sıcak servis edilir.