Klasik İnek Beyaz Peyniri

Ayazma Çiftliği Klasik İnek Peyniri, Kaz Dağları'nın doğal bitki örtüsü ile beslenen ineklerden elde edilen taptaze sütlerle üretilmektedir. Kahvaltının yanı sıra lezzetli sandviçlerde, salatalarda ve atıştırmalıklarda keyifle tüketebilirsiniz.

 

GRAMAJLAR

SAKLAMA KOŞULLARI

2-4 derecede saklayınız

Peynirler, oda sıcaklığında ya da derin dondurucuda değil +2°C- +4°C ısıya sahip buzdolaplarında muhafaza edilmelidir.

Açtıktan sonra kısa sürede tüketiniz

Ambalajı açılan tüm ürünler, mikroorganizmaların kolayca ürememesi için en kısa sürede tüketilmelidir.

Ambalajında saklayınız

Sofraya yenilecek kadar alındıktan sonra peynirin kalan kısmı yine ambalajında ve kendi salamura suyu içinde muhafaza edilmelidir.

ENERJİ VE BESİN DEĞERLERİ

100 gr için


Enerji Değeri (kj/kcal) 891 / 197
Yağ (g) 16
Doymuş Yağ (g) 5
Karbonhidrat (g) 4,5
Şekerler (g) 4,5
Protein (g) 13
Tuz (g) 2,1

ÜRÜNLER