Tam Yağlı Lokumlu Beyaz Peynir

Tam yağlı beyaz peynirden daha yumuşak olan Tahsildaroğlu Tam Yağlı Lokumlu Beyaz Peynir özellikle fırından yeni çıkmış taze ekmekle lezzetli bir uyum sağlamaktadır. Peynirde yumuşak kıvam arayanların tercihi olmaktadır.

GRAMAJLAR

600 g.
20 Kg.

SAKLAMA KOŞULLARI

2-4 derecede saklayınız

Peynirler, oda sıcaklığında ya da derin dondurucuda değil +2°C- +4°C ısıya sahip buzdolaplarında muhafaza edilmelidir.

Açtıktan sonra kısa sürede tüketiniz

Ambalajı açılan tüm ürünler, mikroorganizmaların kolayca ürememesi için en kısa sürede tüketilmelidir.

Ambalajında saklayınız

Sofraya yenilecek kadar alındıktan sonra peynirin kalan kısmı yine ambalajında muhafaza edilmelidir.

ENERJİ VE BESİN DEĞERLERİ

100 gr için


Enerji Değeri (kj/kcal) 891 / 197
Yağ (g) 16
Doymuş Yağ (g) 5
Karbonhidrat (g) 4,5
Şekerler (g) 4,5
Protein (g) 13
Tuz (g) 2,1

ÜRÜNLER