Geleneksel Tereyağı

Tereyağı, Türk sofralarında girdiği her yemeği kendine has aromasıyla taçlandırır. En eski dönemlerden beri mutfakların vazgeçilmez tadı olan Tahsildaroğlu Tereyağı, sarımsı rengi, pürüzsüz ve parlak görünümüyle yemeklerinin lezzetinden vazgeçemeyenlerin tercihidir.

GRAMAJLAR

250 g.
500 g.
450 g.
250 g.
1 Kg.
4 Kg.

SAKLAMA KOŞULLARI

2-4 derecede saklayınız

Peynirler, oda sıcaklığında ya da derin dondurucuda değil +2°C- +4°C ısıya sahip buzdolaplarında muhafaza edilmelidir.

Açtıktan sonra kısa sürede tüketiniz

Ambalajı açılan tüm ürünler, mikroorganizmaların kolayca ürememesi için en kısa sürede tüketilmelidir.

Ambalajında saklayınız

Sofraya yenilecek kadar alındıktan sonra peynirin kalan kısmı yine ambalajında ve kendi salamura suyu içinde muhafaza edilmelidir.

ENERJİ VE BESİN DEĞERLERİ

100 gr için


Enerji (kj/kcal) 2669 / 639
Yağ (g) 82,4
Doymuş Yağ (g) 56,6
Karbonhidrat (g) 0,3
Şekerler (g) 0,0
Protein (g) 0,5
Tuz (g) 0,1

ÜRÜNLER