Çeçil Peyniri

Doğu Anadolu’ya ait bir peynir türü olan Çeçil, yörelere göre farklı isimlerle de anılmaktadır.  Tahsildaroğlu Çeçil Peyniri az yağlı, yumuşak ve pişmaniye gibi tel tel olan bir peynir türüdür. Çeçil peyniri kendine has lezzeti ve dokusu ile farklı bir kahvaltılık çeşidi olarak tüketilebilirken,  kolayca eriyebilen ve iplik biçiminde ayrılabilen yapısıyla her türlü fırın yemeği, makarna ve hamur işlerinde de tercih edilmektedir. 

GRAMAJLAR

200 g.
225 g.
250 g.
500 g.

SAKLAMA KOŞULLARI

2-4 derecede saklayınız

Peynirler, oda sıcaklığında ya da derin dondurucuda değil +2°C- +4°C ısıya sahip buzdolaplarında muhafaza edilmelidir.

Açtıktan sonra kısa sürede tüketiniz

Ambalajı açılan tüm ürünler, mikroorganizmaların kolayca ürememesi için en kısa sürede tüketilmelidir.

Ambalajında saklayınız

Sofraya yenilecek kadar alındıktan sonra peynirin kalan kısmı yine ambalajında muhafaza edilmelidir.

ENERJİ VE BESİN DEĞERLERİ

100 gr için


Enerji Değeri (kj/kcal) 1391 / 3335
Yağ (g) 25,3
Doymuş Yağ (g) 7,2
Karbonhidrat (g) 3,6
Şekerler (g) 3,6
Protein (g) 23,5
Tuz (g) 1,5

ÜRÜNLER