ÇİKOLATALI KURABİYE

200 g. Tahsildaroğlu Terayağı
1 su bardağı bitter damla çikolata
½ su bardağı toz şeker
2 çorba kaşığı esmer şeker
1 adet yumurta 
2,5 su bardağı un
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
1 tatlı kaşığı vanilya 
Tuz
Tereyağı, toz şeker ve esmer şekeri mikserde iyice çırpın. Yumurtayı da ekleyip çırpmaya devam edin. Kuru malzemeleri eleyerek karışıma ilave edip yoğurun. Hamurdan parçalar koparıp elinizde yuvarlayın ve bastırın. Damla çikolatalarla süslediğiniz kurabiyeleri yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 180 C’de fırında üzerleri kızarana kadar 20-25 dakika pişirin.