PEYNİRLİ BÖREK

3 adet yufka
½ demet maydanoz
250 g Tahsildaroğlu Lor Peyniri
3 yemek kaşığı sıvı yağ
1 adet yumurta
1 su bardağı süt
Tuz, karabiber

Böreğin içi için; Tahsildaroğlu Lor Peynirini ve kıyılmış maydanozu bir kapta karıştırın, tuz ve karabiberi ekleyin.

Pişirme kabınızı yağlayın,  1 bütün yufkayı üzerine serin, ardından diğer yufkadan parçalar kopartıp sütlü karışımda ıslatarak 3 katlık bir taban hazırlayın, iç harcın yarısını ıslanmış yufkaların üzerine yayın, üzerine 3 kat daha sütlü karışımla ıslatılmış yufka parçaları yerleştirin, kalan kabakların yarısını da yayın ve kalan yufkayı da sütlü karışımla ıslatarak son katı hazırlayın son olarak pişirme kabınızın kenarlarından sarkan yufkayı da sütlü karışımla ıslatarak böreği kapatın. 180 derecede önceden ısıtılmış fırında 40 dakika pişirin.