Winetolia&OliveTolia GastroFest'e Katıldık

3-5 Aralık tarihlerinde Antalya-Nirvana Cosmopolitan Hotel’de gerçekleşen Winetolia & OliveTolia Gastroest’e katılmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Peynir dünyasına getirdiğimiz inovasyon Gurme Ezine Serisi başta olmak üzere Klasik, Yöresel  ve diğer tüm ürün gruplarına eklenen yeni ürünlerimizi ziyaretçilerle buluşturmanın heyecanını yaşadık.

Organizasyon boyunca dünyaca ünlü otel markalarının temsilcileri başta olmak üzere, Türkiye’yi uluslarası alanda temsil eden mutfak şefleri, akademisyenler, lezzet dernekleri ve federasyon başkanlarıyla da bir araya geldik.

Genel Müdürümüz Sevdil Yıldırım, Milliyet Gazetesi Gastronomi Yazarı Reha Arar ve TAFED Başkanı Zeki Açıközle Türk Peynirinin Markalaşma Sürecini değerlendirdi.

files/haberler/Winetolia21(1).jpeg

files/haberler/Winetolia21(2).jpeg    

files/haberler/Winetolia21(3).jpeg